• Facebook Dialectica
  • DialecticaTV
  • DialecticaTwitter
  • Black Instagram Icon

©2019 by Dialectica. Powerful independent news & knowledge website

Reuniunea trilaterală dintre România-Bulgaria-Austria a fost anulată

October 29, 2018

 Photo source: mediafax.ro

Conform Mediafax [Sursa 1] și Calea Europeană [Sursa 2], reuniunea dintre șefii de stat ai României, Bulgariei și Austriei, programată pentru marți, 30 octombrie 2018, a fost anulată „din motive obiective, ce ţin de partea austriacă, la solicitarea acesteia”.

 

Cele două publicații menționate anterior își bazează știrea pe un anunț de presă emis de Administrația Prezidențială a României.

 

Rumen Radev, Alexander Van der Bellen și Klaus Iohannis au conturat, în luna mai, un format de reuniuni informale la nivel de șef de stat ai țărilor care dețin succesiv Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene (UE) în perioada imediat următoare (acest an și în primul semestru al anului viitor).

Bibliografie:

 

Sursa 1
Mediafax, Reuniune trilaterală România-Bulgaria-Austria, anulată, [Online] Disponibil la:
https://www.mediafax.ro/politic/reuniune-trilaterala-romania-bulgaria-austria-anulata-17574219/foto, [Accesat la 20.10.2018]

 

Sursa 2

Calea Europeană, Reuniunea trilaterală de la Viena dintre președintele Klaus Iohannis și omologii săi din Austria și Bulgaria a fost anulată, [Online] Disponibil la:
https://www.caleaeuropeana.ro/reuniunea-trilaterala-de-la-viena-dintre-presedintele-klaus-iohannis-si-omologii-sai-din-austria-si-bulgaria-a-fost-anulata/, [Accesat la 29.10.2018]

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Articole recente
Please reload

Arhiva D.
Please reload

Tag-uri