• Echipa Editorială

Ghidul alegerilor europarlamentare din România, 26 mai 2019, prezentat de Dialectica


Coperta Ghidului alegerilor europarlamentare

Dialectica îți pune la dispoziție Ghidul Alegerilor Europarlamentare din România, 2019, care conține o descriere succintă a tuturor candidaților.

Citește Ghidul de aici

Echipa Editorială a Dialectica a revenit cu un proiect unic!

Demersul actual a urmărit conturarea unui ghid menit a oferi românilor informații despre partidele politice și candidații independenți care vor participa la alegerile pentru Parlamentul European, ce vor avea lor în data de 26 mai 2019!

Dialectica își propune să informeze publicul despre alegerile europarlamentare din România. În acest fel, Echipa Editorială speră să contribuie la creșterea prezenței la vot.

În anul 2014, prezența la vot a fost de 32,44%.

ARGUMENTUL

<< Alegerea ta influențează direcția și ritmul în care țara progresează. Totodată, alegerea ta sau lipsa acesteia poate conduce la stagnarea sau la regresul comunității/statului din care faci parte. O alegere bine informată nu garantează că statul va evolua, dar probabilitatea de a lăsa țara pe „mâini bune” crește.

Cu cât există mai multe persoane bine informate, cu atât crește probabilitatea ca liderii politici să fie aleși cu responsabilitate, implicit, ca aceștia să fie capabili a contura politici publice de succes. >>

„MOSTRE”

Ghidul Alegerilor Europarlamentare este un demers al Echipei Editoriale a Dialectica

Pagina Ghidului este aceasta

Bibliografia ghidului este aceasta

#Dialectica #Ghid #Alegeri #Europarlamentare #ParlamentulEuropean #UniuneaEuropeana #Romania #Stiri #Politica #Cunoastere

139 afișare0 comentariu