• Echipa Editorială

Călătorie în lumea dreptului internațional umanitar cu Young Ambassadors Forum 2019

Photo Source: Young Ambassadors Forum 2019 (YAF)

Young Ambassadors Forum 2019 (YAF) este un proiect internațional aflat sub umbrela organizațională a Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP România) și a comunității sale International Affairs, care propune imersarea tinerilor pasionați de cadrul politic actual în problematica dreptului internațional umanitar și a advocacy-ului.

Ediția de anul acesta, intitulată “Defending and being defended in the 21st century: Freedom as the supremacy of human rights”, propune o serie de conferințe, training-uri, workshop-uri și simulări referitoare la crizele umanitare globale inerente dinamicii globale a secolului al XXI-lea.

Proiectul își propune ca în perioada 20-25 mai 2019 să informeze și să familiarizeze 40 de participanți, atât din România, cât și din afara țării, cu ansamblul tematic propus.

Deschiderea evenimentului va avea loc pe 20 mai în cadrul Ministerului de Afaceri Externe, instituție publică sub patronajul căreia se află asociația studențească, urmând ca, în restul zilelor, să se desfășoare în incinta clădirii renumitei case de avocatură Mușat&Asociații.

În cele șase zile de proiect, participanților li se va oferi ocazia să interacționeze și să lucreze cu diferiți reprezentanți de stat, ambasadori, experți din sfera dreptului internațional umanitar, dar și cu activiști în domeniul advocacy-ului.

Tinerii cu vârsta între 18 și 25 de ani sunt așteptați să aplice pentru această oportunitate unică în România până pe 19 aprilie.

Pentru a afla mai multe detalii, puteți accesa paginile de Facebook ale proiectului (click aici) și Instagram (click aici), dar și de pe site-ul comunității International Affairs (click aici).

Comunicat realizat de Roșu Iulia, Business Development Executive-Young Ambassadors Forum 2019

Dialectica susține Young Ambassadors Forum 2019 (YAF)

#Stiri #General #Tineret #Romania

0 afișare