• Mohan D. Aurelian

Brașov - Cerbul de Aur se organizează din nou


Photo source: https://adevarul.ro/

Începând din data de 20 iunie a. c. au fost deschise înscrierile pentru concursul internaţional de interpretare intitulat „Cerbul de Aur” [Sursă].

Regulamentul Festivalului Cerbul de Aur poate fi găsit pe website-ul oficial al evenimentului: cerbuldeaur.ro. Tot aici, până pe data de 11 iulie a. c., toți artiștii interesați să participe la festivalul-concurs se pot înscrie.

Odată cu finalizarea perioadei de înscriere, juriul va selecta artiștii care vor participa de facto la competiție. În cadrul ediției 2018 a Festivalului Cerbul de Aur cel mult 15 concurenți se vor duela pentru a câștiga marele trofeu în valoare de 25 000 de euro. În total premiile au o valoare cumulată de 65 000 de euro.

Adevărul informează că „pe lângă Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii: Premiul I, Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, Premiul Braşovului, Premiul Publicului, Premiul Presei Festivalului, Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune” - Sursă.

Ediția 2018 a Festivalului Internațional Cerbul de Aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Conform sursei noastre, TVR a propus pentru această ediție aniversară a Cerbului de Aur (50 de ani de la apariția sa) un nou format de desfășurare a evenimentului ce cuprinde o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi numeroase alte evenimente adiacente.

Totodată, Adevărul ne informează că: „festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical” - Sursă.

Bibliografie:​

Sursă

Adevărul, Cerbul de Aur 2018: încep înscrierile pentru Concursul internaţional de interpretare. Ce premii se vor acorda, [Online] Disponibil la: https://adevarul.ro/entertainment/tv/cerbul-aur-2018-incep-inscrierile-concursul-international-interpretare-premii-vor-acorda-1_5b2a7e71df52022f7558133b/index.html [Accesat la 22.06.2018]

#Brașov #Stiri #General #Romania

12 afișare0 comentariu